Български екзорсисти също се обявиха против творенията на Интернетови

Движение „Екзорсисти срещу интернет“ ще проведат работна среща в навечерието на изборите и референдума за електронното гласуване. Домакин на Събитието ще бъде преподобният Велизар Енчев.

След като на срещата бъдат обсъдени различни начини за борба с електронното гласуване, пазаруването, проверяването на сметките и времето в интернет, борците срещу тъмните сили ще направят демонстрация по гонене на демòни от обладани потребители на Мрежата, както и най-различна електроника.

Велизар Енчев Екзорсист

Велизар Енчев се бори с „творението на дявола“ референдумът

„Няма да пожалим нито рутерите, нито микровълновите печки, нито калкулаторите, които също са преносители на „сатанинския ток““, заканиха се още от движението. Те също така увериха, че се водят преговори с Руската православна църква за даване на патриаршеска титла на главен екзорсист Енчев, ако кръстоносният му поход срещу референдума победи.

„Борбата с оптичните трасета и безжичните дяволи е неравна, но все някой трябва да я започне, за да има по-добро бъдеще за децата ни! Сатаната под формата на http и други протоколи ги изкушава, но ние ще ги защитим“, заявиха висши сановници от движението.

Екзорсистите-патриоти са твърдо решени да се противопоставят на превратът, подготвян от дявола, посредством въвеждането на електронно гласуване за което ще има референдум.

Автор: Колонизатор Атлантически